Image of Donald Faison

Donald Faison

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Donald Adeosun Faison ( born June 22, 1974) is an American actor and voice actor best known for his role as Dr. Chris Turk in the ABC (formerly NBC) comedy-drama Scrubs (2001–2010). Faison first emerged on the scene with parts in films such as Clueless (1995) and Remember the Titans (2000). He has continued his career with the films Next Day Air and Skyline. Description above from the Wikipedia article Donald Faison , licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jun 22, 1974 In New York City, New York, USA
Всего фильмов:
51
Впервые появился:
В series The Vice Guide to Travel
Последний проект:
movie Игра окончена, чувак! 2018-03-23
Фильмы онлайн
Poster of Идеальный голос
Poster of Тайны «Ночного дозора»
Poster of Отчёт Колбера
Poster of Рождённый четвёртого июля
Фильмография
Фильмы Church People Jonathan 2020
Series The Vice Guide to Travel Tiny 2020
Фильмы Игра окончена, чувак! Himself 2018-03-23
Series Сверхлюди Stu 2017-09-29
Фильмы Little Evil 2017-12-31
Фильмы Хот-Бот Delaware Huffington 2016-03-01
Фильмы Идеальный выбор Rick 2016-03-11
Фильмы Видеоигры: Фильм Himself 2014-07-18
Фильмы Хотел бы я быть здесь Anthony 2014-01-18
Фильмы Пипец 2 Doctor Gravity 2013-07-17
Фильмы A Snow Globe Christmas Ted 2013-12-14
Фильмы Stag Ken Andrews 2013-08-19
Фильмы Kick-Ass 2 Dr. Gravity 2013-08-16
Фильмы Идеальный голос Clef #4 2012-09-28
Series Любовь кусается Ricky 2011-06-02
Фильмы Робоцып: Звездные войны. Эпизод III Gary (voice) 2010-12-19
Фильмы Скайлайн Terry 2010-11-11
Фильмы Доставка завтра авиапочтой Leo 2009-02-06
Series Cubed Donald Faison 2009-09-17
Фильмы Тайны «Ночного дозора» Christopher Turk 2007-09-06
Фильмы Bachelor Party Vegas Ash 2006-04-25
Series Шоу Меган Маллалли Unknown 2006-09-18
Фильмы Что-то Новенькое Nelson McQueen 2006-01-29
Series Отчёт Колбера Unknown 2005-10-17
Фильмы King's Ransom Andre 2005-04-22
Series Американский папаша Unknown 2005-02-06
Фильмы Creed: Greatest Hits Donald 2004-11-23
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Фильмы Лохматый спецназ Wilson (voice) 2003-10-10
Series Punk'd Unknown 2003-03-17
Фильмы Городские девчонки Huey 2003-08-15
Фильмы Большой толстый лгун Frank Jackson 2002-02-08
Series Школа клонов Toots (voice) 2002-11-02
Series Scrubs Dr. Christopher Turk 2001-10-02
Фильмы Джози и кошечки D.J. - Du Jour (uncredited) 2001-04-06
Фильмы Вспоминая Титанов Petey Jones 2000-09-29
Фильмы Remember the Titans Petey Jones 2000-09-29
Фильмы Trippin' June Nelson 1999-05-12
Фильмы I Got the Hook Up Phil Chase 1998-05-27
Фильмы Не могу дождаться Drummer 1998-06-12
Series Фелисити Unknown 1998-09-29
Фильмы Butter Khaleed 1998-10-13
Series Clueless Murray 1996-09-20
Фильмы Waiting to Exhale Tarik Matthews 1995-12-22
Фильмы Sugar Hill Kymie 1994-02-25
Series Полицейские под прикрытием Unknown 1994-09-08
Series The Tales of Para Handy Murray Duvall 1994-07-31
Series Поздняя ночь с Конаном О'Брайеном Unknown 1993-09-13
Фильмы Авторитет Student 1992-01-17
Series Street Justice Cletis 1991-09-29
Фильмы Рождённый четвёртого июля Unknown 1989-12-20