Image of Kyle Secor

Kyle Secor

From Wikipedia, the free encyclopedia. Kyle Ivan Secor (born May 31, 1957) is an American television and movie actor, best known for his role as Detective Tim Bayliss on the crime drama Homicide: Life on the Street.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
May 31, 1957 In Tacoma - Washington - USA
Всего фильмов:
36
Впервые появился:
В series American Horror Story
Последний проект:
movie Судная ночь 3 2016-06-29
Фильмы онлайн
Poster of Infidelity
Poster of Heart Of Dixie
Poster of Байки из склепа
Poster of All's Fair
Фильмография
Series American Horror Story Bill 2018
Фильмы Судная ночь 3 Minister Edwidge Owens 2016-06-29
Series The Deep End Unknown 2010-01-21
Series Касл Anthony Freedman 2009-03-08
Series Dark Blue Unknown 2009-07-15
Series Белый воротничок Unknown 2009-10-23
Series Палм Спрингс Unknown 2007-05-30
Series Women's Murder Club Unknown 2007-10-12
Series Говорящая с призраками Unknown 2005-09-23
Series Commander in Chief 2005-09-27
Series Юристы Бостона Unknown 2004-10-03
Фильмы Infidelity Jim Montet 2004-04-19
Series Вероника Марс Unknown 2004-09-22
Фильмы A Wrinkle in Time The Man With Red Eyes 2003-04-25
Series Без следа Unknown 2002-09-26
Series Расследование Джордан Unknown 2001-09-24
Фильмы Homicide: The Movie Tim Bayliss 2000-02-13
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Фильмы Великолепный 1999-02-12
Фильмы Sin querer 1997-07-24
Фильмы Her Desperate Choice Jim Rossi 1996-09-14
Фильмы Beauty's Revenge Kevin Reese 1995-09-24
Фильмы Зона высадки Swoop 1994-12-08
Series Убойный отдел Tim Bayliss 1993-01-31
Фильмы Silent Victim Jed Jackson 1993-05-19
Фильмы В постели с врагом John Fleishman 1991-02-08
Фильмы Delusion Chevy 1991-06-07
Фильмы The Doctor Alan 1991-07-24
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Фильмы Heart Of Dixie Charles Payton 'Tuck' Tucker 1989-08-25
Series Байки из склепа Unknown 1989-06-10
Фильмы Shootdown John Moore 1988-11-28
Фильмы Inherit the Wind Bertram Cates 1988-03-20
Series Сент-Элсвер Unknown 1982-10-26
Фильмы The Kids Are Alright 1979-06-24
Series All's Fair Dave Kammerer 1976-09-20