Image of Melinda Page Hamilton

Melinda Page Hamilton

From Wikipedia, the free encyclopedia. Melinda Page Hamilton (born August 22, 1974) is an American actress. She played a supporting role in the 2004 film, Promised Land, and the leading role in the 2006 film Sleeping Dogs Lie. She is a frequent guest star on several present-day television programs which include: Star Trek: Enterprise, CSI: NY, CSI: Miami, Everwood, Nip/Tuck and NUMB3RS. Hamilton had a recurring role on the ABC dramatic television series Desperate Housewives as Sister Mary Bernard, a nun trying to pursue married man Carlos Solis. Melinda Page Hamilton also had a recurring role on the AMC television show, Mad Men where she played the role of Anna Draper, polio survivor and wife of the "real" Don Draper.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Aug 22, 1974
Всего фильмов:
27
Впервые появился:
В series Звездный путь: Энтерпрайз 2001-09-26
Последний проект:
series Морская полиция: Новый Орлеан 2014-09-23
Фильмы онлайн
Poster of Касл
Poster of Настоящая кровь
Poster of Безумцы
Poster of Кости
Фильмография
Series Морская полиция: Новый Орлеан Alexandra Schwartz 2014-09-23
Series Коварные горничные 2013-06-23
Фильмы Боже, благослови Америку! Alison 2011-09-09
Series Пляжный коп Sara Weston 2010-07-11
Series Касл Diana Harris 2009-03-08
Фильмы Исчезновение Deputy Mindy 2009-09-11
Фильмы The Horseman Abigail Cooper 2009-10-31
Series Настоящая кровь Jill Steeler 2008-09-07
Series Менталист Unknown 2008-09-23
Series Безумцы Unknown 2007-07-19
Series Детектив Рейнс Unknown 2007-03-15
Series 4исла Unknown 2006-03-05
Фильмы Sleeping Dogs Lie Amy 2006-10-20
Series Ищейка Unknown 2005-06-13
Series Кости Unknown 2005-09-13
Series Говорящая с призраками Unknown 2005-09-23
Series Мыслить как преступник Unknown 2005-09-22
Series Медицинское расследование Unknown 2004-09-09
Series CSI: Место преступления Нью-Йорк Unknown 2004-09-21
Series Отчаянные домохозяйки Unknown 2004-10-03
Series Части тела Unknown 2003-07-22
Series Морская полиция: Спецотдел Unknown 2003-09-23
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Series Любовь вдовца Unknown 2002-09-16
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Series Без следа Unknown 2002-09-26
Series Звездный путь: Энтерпрайз Unknown 2001-09-26