Image of Amy Madigan

Amy Madigan

Amy Marie Madigan (born September 11, 1950) is an American actress who is known for her role as Annie Kinsella in the 1989 film Field of Dreams and Iris Crowe in the HBO television series Carnivale. Description above from the Wikipedia article Amy Madigan, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Sep 11, 1950 In Chicago - Illinois - USA
Всего фильмов:
67
Впервые появился:
В series Britain's Best Dish
Последний проект:
movie Бесчестный 2018-10-05
Фильмы онлайн
Poster of A Time for Dancing
Poster of The Sleepy Time Gal
Poster of Фрейзер
Фильмография
Series Britain's Best Dish Lori Lansky 2019
Фильмы Женщина в огне 2018-09-09
Фильмы Бесчестный 2018-10-05
Фильмы Вне правил Mrs. Bransford 2016-11-23
Фильмы Влюблённая Ширин Rachel 2014-03-14
Фильмы Фронтера Olivia 2014-07-31
Фильмы Спасательница Justine 2013-08-30
Фильмы Future Weather Greta 2012-04-29
Фильмы Вот я какой Principal Kelner 2011-04-01
Фильмы Единожды падший Rose 2010-11-02
Фильмы Virginia Mrs. Tipton 2010-05-18
Series The National Parks: America's Best Idea 2009-09-27
Series За гранью Unknown 2008-09-09
Series Спасите Грейс Unknown 2007-07-23
Фильмы Gone Baby Gone Bea McCready 2007-10-19
Фильмы Прощай, детка, прощай Bea McCready 2007-10-19
Фильмы Murder on Pleasant Drive 2006-05-08
Series The Path to 9/11 Colonel Raymond Malik 2006-09-10
Фильмы The Path to 911 Colonel Raymond Malik 2006-09-10
Series Мыслить как преступник Unknown 2005-09-22
Фильмы Admissions Martha Brighton 2004-10-16
Фильмы The Ranch Mary Larkin 2004-07-05
Фильмы Поездка Горацио: Первые американские дорожные приключения Other voices 2003-10-06
Series Карнавал Iris Crowe 2003-09-14
Фильмы Mark Twain (voice) 2002-01-14
Фильмы Проект Ларами 2002-01-10
Фильмы Just a dream 2002-03-16
Фильмы Береговая охрана Unknown 2002-11-22
Фильмы A Time for Dancing Jackie Russell 2002-09-06
Фильмы Shot in the Heart Bessie Gilmore 2001-10-13
Фильмы The Sleepy Time Gal Maggie 2001-01-24
Фильмы Поллок Peggy Guggenheim 2000-09-06
Фильмы Chaos 2000-06-30
Фильмы Having Our Say: The Delany Sisters' First 100 Years Amy Hill Hearth 1999-04-18
Фильмы With Friends Like These... 1998-09-10
Фильмы A Bright Shining Lie Mary Jane Vann 1998-01-01
Фильмы Loved Brett Amerson 1997-10-31
Фильмы Riders of the Purple Sage Jane Withersteen 1996-01-21
Фильмы Female Perversions Madelyn Stephens 1996-01-22
Фильмы And Then There Was One Roxy Ventola 1994-03-09
Series Crocodile Shoes 1994-11-10
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Baseball Voice 1994-09-18
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Фильмы Темная половина Liz Beaumont 1993-04-23
Фильмы The Donner Party voice 1992-10-28
Фильмы Lucky Day Kari 1991-03-10
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Фильмы Поле чудес Annie Kinsella 1989-04-21
Фильмы Дядюшка Бак Chanice Kobolowski 1989-08-16
Фильмы Roe vs. Wade Sarah Weddington 1989-05-15
Фильмы The Prince of Pennsylvania Carla Headlee 1988-01-01
Фильмы Nowhere to Hide Barbara Cutter 1987-07-17
Фильмы Twice in a Lifetime Sunny 1985-10-23
Фильмы The Laundromat Deedee Johnson 1985-04-01
Фильмы Alamo Bay Glory 1985-04-03
Series Eureka Stockade Sarah Jamieson 1984-03-27
Фильмы Место в сердце Viola Kelsey 1984-09-11
Фильмы Улицы В Огне McCoy 1984-06-01
Фильмы Love Letters Wendy 1983-04-01
Фильмы На следующий день Alison Ransom 1983-11-20
Фильмы Love Child Terry Jean Moore 1982-10-15
Фильмы The Ambush Murders Molly Slavin 1982-01-05
Фильмы Crazy Times Marilyn 1981-04-09
Series Супруги Харт Unknown 1979-09-22
Series Калифорнийский дорожный патруль Unknown 1977-09-15
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18