Image of Ed Harris

Ed Harris

Edward Allen "Ed" Harris (born November 28, 1950) is an American actor, writer, and director, known for his performances in Appaloosa, The Rock, The Abyss, Apollo 13, A Beautiful Mind, A History of Violence, and The Truman Show. Harris has also narrated commercials for The Home Depot and other companies. Description above from the Wikipedia article Ed Harris, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Nov 28, 1950 In Tenafly, New Jersey, USA
Всего фильмов:
103
Впервые появился:
В movie The Abyss
Последний проект:
movie Геошторм 2017-10-19
Фильмы онлайн
Poster of Бульвар спасения
Poster of У родного порога
Poster of Comedy Premiere
Фильмография
Series Britain's Best Dish Don Holden 2018
Series Comedy Premiere Harry Seagraves 2018
Фильмы A Crooked Somebody 2018
Series Avrupa Yakası Carl Fogerty 2018
Фильмы A Beautiful Mind Parcher 2018
Фильмы The Abyss Virgil 'Bud' Brigman 2018
Фильмы Pain & Gain Ed DuBois 2018
Series Producing Parker Jack Walsh 2018
Series Gofrette Charlie Dick 2018
Фильмы Геошторм Dekkom 2017-10-19
Фильмы И проиграли бой Joy 2017-02-17
Фильмы Mother! 2017-09-13
Фильмы Аддеролловые дневники Neil Elliott 2016-04-15
Фильмы Вне правил Mr. Bransford 2016-11-23
Фильмы Экстрасенсы Dekkom 2015-09-03
Фильмы Фронтера Roy 2014-07-31
Фильмы Цимбелин Cymbeline 2014-09-03
Фильмы Сквозь снег Wilford 2013-08-01
Фильмы Гравитация Mission Control (voice) 2013-10-04
Фильмы Лицо любви Tom 2013-10-25
Фильмы Gravity Mission Control 2013-10-04
Series Голдберги Mr. Smith 2013-09-24
Фильмы Пресная вода Sheriff Jackson 2013-01-24
Фильмы Кровью и потом: Анаболики Ed DuBois 2013-04-18
Фильмы Фантом Demi 2013-01-03
Фильмы Игра изменилась John McCain 2012-03-09
Фильмы На грани David Englander 2012-01-13
Фильмы Virginia Sheriff Dick Tipton 2012-05-18
Фильмы Бульвар спасения Dr. Paul Blaylock 2011-07-15
Фильмы Вот я какой Mr. Simon 2011-04-01
Series 드림하이 Jerry Charmichael 2011-01-03
Фильмы Sex, Drugs & Religion 2010-01-01
Фильмы Единожды падший Liam 2010-11-02
Фильмы Аппалуза Virgil Cole 2008-09-12
Фильмы У родного порога 2008-04-29
Фильмы Gone Baby Gone Remy Bressant 2007-10-19
Series Heartland Virgil 'Bud' Brigman 2007-06-18
Фильмы Сокровище нации: Книга тайн Mitch Wilkinson 2007-12-13
Фильмы National Treasure: Book of Secrets Mitch Wilkinson 2007-12-21
Фильмы Прощай, детка, прощай Sgt. Det. Remy Bressant 2007-10-19
Фильмы Переписывая Бетховена Ludwig van Beethoven 2006-09-10
Фильмы Two Tickets to Paradise Melville 2006-01-01
Фильмы Empire Falls Miles Roby 2005-05-28
Фильмы Добро пожаловать в Тонмакколь 2005-08-04
Фильмы A History of Violence Carl Fogarty 2005-09-30
Фильмы 선생 김봉두 The Man in Black 2003-03-28
Фильмы Запятнанная репутация Lester Farley 2003-10-29
Series HR Oscar Vogel 2002-10-09
Фильмы Часы Richard Brown 2002-12-27
Фильмы Враг у ворот Major König 2001-03-13
Фильмы Игры разума William Parcher 2001-12-11
Фильмы Солдаты Буффало Colonel Berman 2001-09-08
Фильмы Сердца в Атлантиде Ben 2001-09-07
Фильмы Enemy at the Gates Major König 2001-03-16
Фильмы Pollock Jackson Pollock 2000-09-06
Фильмы The Prime Gig Kelly Grant 2000-01-01
Фильмы Мачеха Luke Harrison 1998-12-25
Фильмы Шоу Трумана Christof 1998-06-04
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Фильмы Абсолютная власть Seth Frank 1997-02-14
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Фильмы Скала Brigadier General Francis X. Hummel, USMC 1996-06-06
Фильмы Lost Moon: The Triumph of Apollo 13 Himself 1996-01-01
Фильмы The Rock General Francis X. Hummel 1996-06-07
Фильмы Riders of the Purple Sage Jim Lassiter 1996-01-21
Фильмы Eye for an Eye Mack McCann 1996-01-12
Фильмы Правое дело Blair Sullivan 1995-02-17
Фильмы Apollo 13 Gene Kranz 1995-06-30
Фильмы Аполлон 13 Gene Kranz 1995-06-30
Фильмы Никсон E. Howard Hunt 1995-12-22
Series В студии актерского мастерства Unknown 1994-06-01
Фильмы Milk Money Tom Wheeler 1994-08-31
Series Superhuman Samurai Syber-Squad Eddie Lorenzo 1994-09-12
Series Противостояние General Starkey 1994-05-05
Фильмы Противостояние General Starkey 1994-01-01
Фильмы China Moon Kyle Bodine 1994-03-04
Series Double Kitchen Unknown 1993-04-16
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Фильмы Фирма Wayne Tarrance 1993-06-30
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Фильмы Running Mates Hugh Hathaway 1992-10-04
Фильмы Гленгарри Глен Росс (Американцы) Dave Moss 1992-09-15
Series Reasonable Doubts Narrator 1991-09-26
Фильмы Состояние Исступления Frankie Flannery 1990-09-14
Фильмы Стилет David 'High School' Flannigan 1989-03-10
Фильмы To Kill a Priest Stefan 1988-01-01
Фильмы Walker William Walker 1987-12-04
Фильмы The Last Innocent Man Harry Nash 1987-04-19
Фильмы Code Name: Emerald Gus Lang 1985-09-07
Фильмы Alamo Bay Shang 1985-04-03
Фильмы Место в сердце Wayne Lomax 1984-06-01
Фильмы A Flash of Green Jimmy Wing 1984-04-21
Фильмы Парни что надо John Glenn 1983-10-21
Фильмы Под огнем Oates 1983-10-21
Фильмы Калейдоскоп ужасов Hank Blaine (segment "Father's Day") 1982-11-12
Фильмы Рыцари-наездники Billy 1981-04-10
Фильмы Borderline Hotchkiss 1980-10-31
Фильмы The Aliens are Coming Chuck Polcheck 1980-03-02
Series Супруги Харт Unknown 1979-09-22
Фильмы Кома Pathology Resident #2 1978-01-06
Series Лу Грант Unknown 1977-09-20
Series Калифорнийский дорожный патруль Unknown 1977-09-15
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18