Image of Matthew McConaughey

Matthew McConaughey

Matthew David McConaughey (born November 4, 1969) is an American actor. After a series of minor roles in the early 1990s, McConaughey gained notice for his breakout role in Dazed and Confused (1993). It was in this role that he first conceived the idea of his catch-phrase "Well alright, alright." He then appeared in films such as A Time to Kill, Contact, U-571, Tiptoes, Sahara, and We Are Marshall. McConaughey is best known more recently for his performances as a leading man in the romantic comedies The Wedding Planner, How to Lose a Guy in 10 Days, Failure to Launch, Ghosts of Girlfriends Past and Fool's Gold. Description above from the Wikipedia article Matthew McConaughey, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Nov 4, 1969 In Uvalde - Texas - USA
Всего фильмов:
76
Впервые появился:
В movie Dallas Buyers Club
Последний проект:
movie Friedkin Uncut 2018-11-05
Фильмы онлайн
Poster of Волк с Уолл-стрит
Poster of Эллен: Шоу Эллен ДеДженерес
Poster of Ю-571
Poster of Дневное шоу с Тревором Ноем
Фильмография
Фильмы The Wolf of Wall Street Mark Hanna 2019
Фильмы Dallas Buyers Club Ron Woodroof 2019
Фильмы Friedkin Uncut 2018-11-05
Фильмы Белый парень Рик Richard Wershe Sr. 2018-09-14
Фильмы Тёмная башня Walter O’Dim / Man in Black 2017-08-03
Фильмы Зверопой Buster Moon (voice) 2017-03-02
Series 决对争锋 Killer Joe Cooper 2017-08-14
Фильмы Море деревьев Arthur Brennan 2016-04-27
Фильмы Золото Kenny Wells 2016-12-22
Фильмы Кубо. Легенда о самурае Beetle (voice) 2016-08-18
Фильмы Свободный штат Джонса Newton Knight 2016-06-24
Фильмы Супер Майк XXL 2015-07-01
Фильмы Interstellar: Nolan's Odyssey Himself 2014-11-05
Фильмы Интерстеллар Cooper 2014-11-06
Фильмы Далласский клуб покупателей Ron Woodroof 2014-02-27
Series True Detective Detective Rust Cohle 2014-01-12
Фильмы Волк с Уолл-стрит Mark Hanna 2014-02-06
Series Настоящий детектив Rust Cohle 2014-01-12
Фильмы Мад Mud 2013-05-01
Фильмы Берни Danny Buck Davidson 2012-04-27
Фильмы Газетчик Ward Jansen 2012-09-14
Фильмы Супер Майк Dallas 2012-06-28
Фильмы The Lincoln Lawyer Mick Haller 2011-03-18
Фильмы Линкольн для адвоката Mickey Haller 2011-03-17
Фильмы Призраки бывших подружек Connor Mead 2009-05-01
Фильмы Золото дураков Ben 'Finn' Finnegan 2008-02-07
Фильмы Солдаты неудачи Rick Peck 2008-08-09
Фильмы Любовь и прочие неприятности Tripp 2006-03-10
Фильмы Путешествие на Луну 3D 2005-01-01
Series My Crazy Life Unknown 2005-03-16
Series Best Week Ever Unknown 2004-01-23
Фильмы Папарацци Matthew McConaughey (uncredited) 2004-09-03
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Фильмы Peter Gabriel: Growing Up Live Unknown 2003-11-04
Фильмы How to Lose a Guy in 10 Days Ben Barry 2003-02-07
Фильмы Как отделаться от парня за 10 дней Benjamin Barry 2003-02-07
Фильмы Маленькие пальчики Steven Bedalia 2003-09-08
Series Celebrities Uncensored Unknown 2003-06-04
Series Эллен: Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Фильмы Порок Adam Meiks 2001-11-17
Фильмы Thirteen Conversations About One Thing Troy 2001-09-02
Фильмы Свадебный переполох Steve Edison 2001-01-26
Фильмы Ю-571 Lt. Andrew Tyler 2000-04-20
Фильмы The Story of Darrell Royal Narrator 1999-01-01
Series Mega Babies Denton Van Zan 1999-01-05
Фильмы Братья Ньютон Willis Newton 1998-03-26
Series TRL Unknown 1998-09-14
Series Nazca Tip Tucker 1998-04-06
Фильмы Welcome to Hollywood Matthew McConaughey 1998-10-01
Series Царь горы Unknown 1997-01-12
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Фильмы Contact Palmer Joss 1997-07-11
Фильмы Контакт Palmer Joss 1997-07-11
Фильмы Амистад Roger Sherman Baldwin 1997-12-03
Фильмы Звезда шерифа Buddy Deeds 1996-06-21
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Фильмы Scorpion Spring El Rojo 1996-10-10
Фильмы Время убивать Jake Tyler Brigance 1996-07-24
Фильмы Парни побоку Abe Lincoln 1995-02-03
Фильмы Блеск славы 1995-10-01
Фильмы The Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation Vilmer Slaughter 1994-01-01
Фильмы Angels in the Outfield Ben Williams 1994-07-15
Series Поздняя ночь с Конаном О'Брайеном Unknown 1993-09-13
Фильмы Под кайфом и в смятении David Wooderson 1993-09-24
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series Tutti Frutti Ed 'Eddie' Pekurny 1987-03-03
Series Check It Out! Jack Lengyel 1985-09-21
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Фильмы Short Working Day Larry Dickens 1981-01-01
Series The Gong Show Brandon Lang 1976-06-14
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Warship Steve Addington 1973-06-07
Series Blondie Dirk Pitt 1968-09-26
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Сегодня Unknown 1952-01-14
Series Церемония вручения премии «Золотой глобус» Unknown 1944-01-20