Image of Bruce Willis

Bruce Willis

Walter Bruce Willis, better known as Bruce Willis, is an American actor and producer. His career began in television in the 1980s and has continued both in television and film since, including comedic, dramatic, and action roles. He is well known for the role of John McClane in the Die Hard series. Willis was born in Idar-Oberstein, West Germany, the son of a Kassel-born German, Marlene, who worked in a bank, and David Willis, an American soldier. Willis is the eldest of four children. At the premiere for the film Stakeout, Willis met actress Demi Moore. They married on November 21, 1987 and had three daughters before the couple divorced on October 18, 2000. Since the divorce he has dated models Maria Bravo Rosado and Emily Sandberg; he was engaged to Brooke Burns until they broke up in 2004 after ten months together. He married Emma Heming on March 21, 2009.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Mar 19, 1955 In Idar-Oberstein, Germany
Всего фильмов:
144
Впервые появился:
В movie Planet Terror
Последний проект:
movie Первое убийство 2017-07-21
Фильмы онлайн
Poster of РЭД 2
Poster of Шоу 70−х
Poster of Дневное шоу с Тревором Ноем
Poster of Друзья
Фильмография
Фильмы RED Frank Moses 2019
Фильмы Кейн и Линч Kane 2019
Series Yo! MTV Raps Major-General William Devereaux 2019
Фильмы The Fifth Element Korben Dallas 2019
Фильмы Planet Terror Lt. Muldoon 2019
Фильмы The Bombing 2018
Фильмы Его собачье дело Steve 2017-06-08
Фильмы Первое убийство Police Chief 2017-07-21
Фильмы Ценный груз Eddie 2016-07-15
Фильмы Налетчики Hubert 2016-07-01
Фильмы Сплит David Dunn (uncredited) 2016-11-15
Фильмы Рок на Востоке Bombay Brian 2015-10-22
Фильмы Die Hardest John McClane 2015-12-31
Фильмы Спасение Leonard Turner 2015-12-18
Фильмы Добро пожаловать в рай Julian 2015-01-16
Series Happy Hour Himself 2014-07-26
Фильмы Altman 2014-08-01
Фильмы Город грехов 2: Женщина, ради которой стоит убивать Hartigan 2014-08-20
Фильмы Принц Omar 2014-08-22
Фильмы A Good Day to Die Hard John McClane 2013-02-14
Фильмы РЭД 2 Frank Moses 2013-07-18
Фильмы Крепкий орешек: Хороший день, чтобы умереть John McClane 2013-02-06
Фильмы Bruce Willis - Warum die Legende niemals stirbt Himself 2013-03-21
Фильмы G.I. Joe: Бросок кобры 2 Joe Colton 2013-03-26
Фильмы Средь бела дня Martin 2012-04-04
Фильмы Королевство полной луны Captain Sharp 2012-05-16
Фильмы Looper Old Joe 2012-09-28
Фильмы Неудержимые 2 Church 2012-08-08
Фильмы Фортуна Вегаса Dink Heimowitz 2012-06-22
Фильмы The Expendables 2 Church 2012-08-17
Фильмы Клин клином Mike Cella 2012-08-31
Фильмы Б.Б. Кинг: Жизнь Райли 2012-10-15
Фильмы Петля времени Old Joe 2012-09-26
Фильмы Moonrise Kingdom Captain Sharp 2012-06-29
Series Gosick Tom Mix 2011-01-07
Фильмы Уловка .44 Mel 2011-12-08
Фильмы Подстава Biggs 2011-11-04
Фильмы Warren Ellis: Captured Ghosts Himself 2011-11-01
Series La Reina del Sur Narrator 2011-02-28
Фильмы Черная мамба Mister Suave 2011-01-31
Фильмы Двойной КОПец Jimmy Monroe 2010-02-26
Фильмы Неудержимые Mr. Church 2010-08-03
Фильмы РЭД Frank Moses 2010-10-13
Фильмы Я все еще здесь Himself 2010-09-10
Series Thendral Emmett Smith 2009-12-07
Фильмы Surrogates Greer 2009-09-25
Фильмы Суррогаты Tom Greer 2009-09-24
Фильмы Убийство школьного президента Principal Kirkpatrick 2008-01-17
Series Between Two Ferns with Zach Galifianakis Unknown 2008-01-04
Фильмы Однажды в Голливуде Himself 2008-10-17
Фильмы Грайндхаус Muldoon (segment "Planet Terror") 2007-04-06
Series Частная практика Joshep Blake 2007-09-26
Фильмы Live Free or Die Hard John McClane 2007-06-27
Фильмы Крепкий орешек 4.0 John McClane 2007-06-20
Фильмы 16 Кварталов Jack Mosley 2006-03-01
Фильмы Альфа Дог Sonny Truelove 2006-01-27
Фильмы Over the Hedge RJ 2006-05-19
Фильмы Tony Bennett: An American Classic 2006-11-21
Фильмы 16 Blocks Jack Mosley 2006-03-03
Фильмы Хэмми: История с бумерангом RJ (voice) 2006-10-17
Фильмы Нация фастфуда Harry Rydell 2006-05-16
Фильмы Лесная братва RJ (voice) 2006-04-22
Фильмы Астронавт Фармер Col. Doug Masterson (uncredited) 2006-10-15
Фильмы Lucky Number Slevin Mr. Goodkat 2006-04-07
Series Balls of Steel Ben Jordan 2005-08-19
Series Дурман Mr. Goodkat 2005-08-07
Фильмы Город грехов Det. John Hartigan 2005-04-01
Фильмы Genius. A Night for Ray Charles Himself 2004-10-07
Фильмы Двенадцать друзей Оушена Himself 2004-12-09
Фильмы Великий чемпион Mr. Blandford 2004-08-27
Фильмы Ангелы Чарли 2: Только вперед William Rose Bailey (uncredited) 2003-06-27
Series Шоу Эллен ДеДженерес John McClane 2003-09-08
Фильмы Rugrats Go Wild Spike 2003-06-13
Series Технолайз Art Jeffries 2003-04-19
Фильмы Слезы солнца Lieutenant A.K. Waters 2003-03-07
Фильмы Война Харта Col. William A. McNamara 2002-02-15
Фильмы The Art of Action: Martial Arts in the Movies Himself - Interviewee 2002-06-01
Фильмы Настоящий запад Lee 2002-05-28
Фильмы Unbreakable David Dunn 2000-11-22
Фильмы Неуязвимый David Dunn 2000-11-13
Фильмы Девять ярдов Jimmy "The Tulip" Tudeski 2000-02-18
Фильмы Малыш Russell Duritz 2000-07-07
Series Утренние новости Unknown 1999-11-01
Series Гриффины Unknown 1999-01-31
Series Справедливая Эми Jeff Talley 1999-09-19
Фильмы The Sixth Sense Dr. Malcolm Crowe 1999-08-06
Фильмы Шестое чувство Malcolm Crowe 1999-08-06
Series Where Are They Now? Unknown 1999-06-07
Фильмы Джеки Чан: Моя жизнь Himself (archive footage) 1998-07-17
Фильмы Armageddon Harry S. Stamper 1998-07-01
Series Шоу 70−х Unknown 1998-08-23
Фильмы The Hamster Factor and Other Tales of Twelve Monkeys Himself 1997-01-01
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Элли МакБил Unknown 1997-09-08
Фильмы Шакал The Jackal 1997-11-14
Фильмы Пятый элемент Korben Dallas 1997-05-07
Series Баффи - истребительница вампиров Harry S. Stamper 1997-03-10
Series Царь горы Jimmy 1997-01-12
Series Captain Butler Mikey (voice) 1997-01-03
Фильмы Герой - одиночка John Smith 1996-09-20
Фильмы Twelve Monkeys James Cole 1996-01-05
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Фильмы Бивис и Батт-Хед уделывают Америку Muddy Grimes (voice) 1996-12-15
Фильмы Двенадцать обезьян James Cole 1995-12-29
Фильмы Die Hard with a Vengeance John McClane 1995-05-19
Фильмы Крепкий орешек 3: Возмездие John McClane 1995-05-19
Фильмы Четыре комнаты Leo 1995-12-09
Фильмы Цвет ночи Dr. Bill Capa 1994-08-19
Фильмы Дураков нет Carl Roebuck 1994-12-23
Фильмы Pulp Fiction Butch Coolidge 1994-10-14
Series Друзья Unknown 1994-09-22
Фильмы Криминальное чтиво Butch Coolidge 1994-09-10
Series В студии актерского мастерства Unknown 1994-06-01
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Фильмы На расстоянии удара Det. Tom Hardy 1993-09-17
Series Без ума от тебя Unknown 1992-09-23
Фильмы Игрок Himself 1992-04-03
Фильмы Смерть ей к лицу Dr. Ernest Menville 1992-07-30
Фильмы Гудзонский ястреб Eddie 'Hudson Hawk' Hawkins 1991-05-23
Фильмы Последний бойскаут Joe Hallenbeck 1991-12-11
Фильмы Смертельные мысли James Urbanski 1991-04-19
Фильмы Билли Батгейт Bo Weinberg 1991-11-01
Фильмы Крепкий орешек 2 John McClane 1990-07-02
Фильмы Костер тщеславий Peter Fallow 1990-12-21
Фильмы Уж кто бы говорил 2 Mikey (voice) 1990-12-14
Фильмы Die Hard 2 John McClane 1990-07-04
Фильмы Гусятница Bruno the kid 1989-01-29
Фильмы Saturday Night Live: 15th Anniversary Himself 1989-09-24
Фильмы That's Adequate Himself 1989-01-01
Фильмы Die Hard John McClane 1988-07-20
Фильмы Возвращение Бруно Bruno Radolini 1987-02-17
Series The Twilight Zone Unknown 1985-09-27
Series Детективное агентство «Лунный свет» David Addison Jr. 1985-03-03
Series Pink Panther and Sons Dwayne Hoover 1984-09-08
Series Boone Harrison Hill 1983-09-26
Фильмы Вердикт Courtroom Observer (uncredited) 1982-12-08
Фильмы Принц города Extra (uncredited) 1981-08-19
Фильмы Первый смертный грех Man Entering Diner as Delaney Leaves (uncredited) 1980-10-03
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Звёздный путь Lieutenant Muldoon 1973-09-08
Series Чёртова служба в госпитале МЭШ Walter Davis 1972-09-17
Фильмы Пожнешь бурю Unknown 1960-06-24
Series The Emmy Awards Unknown 1949-01-25