Image of Jenny Slate

Jenny Slate

From Wikipedia, the free encyclopedia. Jenny Slate (born March 25, 1982) is an American actress and comedienne best known as a cast member on Saturday Night Live from 2009–2010 and for her recurring role as Stella on the HBO comedy series Bored to Death. Description above from the Wikipedia article Jenny Slate, licensed under CC-BY-SA,full list of contributors on Wikipedia.  


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Mar 25, 1982 In Milton - Massachusetts - USA
Всего фильмов:
22
Впервые появился:
В movie Аэропорт 77 1977-03-11
Последний проект:
movie Landline 2017-07-21
Фильмы онлайн
Poster of Свой ребёнок
Poster of 100 Greatest One Hit Wonders of the 80s
Poster of Дик Трэйси
Poster of Gregory's Girl
Фильмография
Фильмы Landline Dana Jacobs 2017-07-21
Фильмы The Polka King 2017-01-22
Фильмы Aardvark Emily Milburton 2017-04-21
Фильмы Зверополис Assistant Mayor Dawn Bellwether (voice) 2016-02-11
Series Lady Dynamite Karen Grisham 2016-05-20
Фильмы Joshy Jodi 2016-08-12
Фильмы Тайная жизнь домашних животных Gidget (voice) 2016-06-18
Фильмы Мой слепой брат Rose 2016-09-19
Фильмы В поисках огня Yoga Couple 2015-08-21
Фильмы Свой ребёнок Donna Stern 2014-06-06
Series В браке Jess 2014-07-17
Фильмы Самая длинная неделя Jocelyn 2014-09-05
Фильмы Значит, война Emily 2012-02-14
Фильмы Лоракс Mrs. Wiggins (voice) 2012-03-01
Фильмы Элвин и бурундуки 3 Zoe 2011-12-14
Фильмы Obvious Child Donna 2009-01-22
Series 100 Greatest One Hit Wonders of the 80s 2009-03-31
Series Brothers Unknown 2009-09-25
Фильмы Twelve Mile Road 2003-09-28
Фильмы Дик Трэйси Mona-Lisa 1990-06-15
Фильмы Gregory's Girl 1981-04-23
Фильмы Аэропорт 77 1977-03-11