Image of Birgit Minichmayr

Birgit Minichmayr

From Wikipedia, the free encyclopedia. Birgit Minichmayr (born 3 April 1977) is an Austrian actress and singer born in Linz, Austria. Birgit Minichmayr studied drama at the Max-Reinhardt-Seminar in Vienna. Description above from the Wikipedia article Birgit Minichmayr, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Apr 3, 1977 In Linz, Austria
Всего фильмов:
30
Впервые появился:
В series Комиссар Шимански 1970-11-29
Последний проект:
movie The Field Guide to Evil 2018-10-11
Фильмы онлайн
Poster of Убийство на пляже
Poster of Wedding Shower
Poster of The Farewell
Poster of Большой ремонт
Фильмография
Фильмы The Field Guide to Evil Mutter 2018-10-11
Фильмы 3 дня с Роми Шнайдер Hilde Fritsch 2018-04-12
Фильмы Милый Ханс, дорогой Петр Greta 2015-06-24
Фильмы Jack Marlies Haum 2015-09-10
Series Убийство на пляже Grenouilles Mutter 2013-03-04
Фильмы The Strange Case of Wilhelm Reich Aurora 2013-01-17
Фильмы Blank Katja 2013-05-07
Фильмы Unter Feinden Maren Driller 2013-11-14
Series The Mill Tanja 2013-07-28
Фильмы Сделка с Адель Adele Spitzeder 2012-01-11
Фильмы Mercy Maria 2012-10-18
Фильмы Мясник Birgit 2009-02-09
Фильмы Белая лента Frieda 2009-10-06
Фильмы Страсть не знает преград Gitti 2009-03-26
Фильмы Cherry Blossoms Karolin 2008-03-05
Фильмы Парфюмер: История одного убийцы Grenouille's Mother 2007-01-05
Фильмы Midsummer Madness Maja 2007-10-12
Фильмы Daniel Käfer - Die Schattenuhr Mirz Schlömmer 2006-05-31
Фильмы Falling Brigitte 2006-09-08
Фильмы Downfall Gerda Christian 2005-04-08
Фильмы Daniel Käfer - Die Villen der Frau Hürsch Mirz Schlömmer 2005-05-31
Series Hos Martin Mizzi Kaspar 2004-01-06
Фильмы Hotel Petra 2004-07-25
Фильмы Бункер Gerda Christian 2004-09-08
Фильмы Wedding Shower Monika Scheidt 2003-12-14
Series Alles Atze Emmi Straube 2000-01-07
Фильмы The Farewell Barbara Brecht 2000-05-14
Series Большой ремонт Tina 1991-09-17
Series Телефон полиции – 110 Aglaia 1971-06-27
Series Комиссар Шимански Barbara Mühlbacher 1970-11-29