Image of Chad Lindberg

Chad Lindberg

Chad Tyler Lindberg (born November 1, 1976) is an American actor. He is best known for his film role as Jesse in The Fast and the Furious and for a rape scene in the 2010 remake I Spit On Your Grave. Description above from the Wikipedia article Chad Lindberg, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Nov 1, 1976 In Mount Vernon - Washington - USA
Всего фильмов:
32
Впервые появился:
В movie The Last Samurai
Последний проект:
movie Охранник 2017-03-04
Фильмы онлайн
Poster of Единожды падший
Poster of Push
Poster of Usagi-chan de Cue!!
Poster of Секретные материалы
Фильмография
Фильмы Midnight Rider: The Gregg Allman Story Joseph L. Campbell 2019
Фильмы The Last Samurai Winchester Rep Assistant 2019
Фильмы Охранник Mason 2017-03-04
Фильмы Manson's Lost Girls Terry Melcher 2016-02-06
Фильмы Я, Алекс Кросс Vincent Dardis 2012-10-18
Фильмы MoniKa Detective Kean 2012-12-14
Фильмы Rise of the Zombies Kyle 2012-10-27
Фильмы Единожды падший Beat 2010-11-02
Series Касл Marco Vinstrolli 2009-03-08
Series Сыны анархии Unknown 2008-09-03
Фильмы The Other Side of the Tracks Rusty 2008-03-28
Series Жизнь как приговор Unknown 2007-09-26
Фильмы Punk Love Spike 2006-03-04
Фильмы Push Joe 2006-06-01
Фильмы Adam and Eve Freddie 2005-11-05
Series Сверхъестественное Azazel 2005-09-13
Series Технолайз James 2003-04-19
Фильмы Последний самурай Winchester Rep Assistant 2003-12-05
Series 태양속으로 Kidd Bangs 2003-01-11
Фильмы Новичок Joe David West 2002-03-25
Фильмы A Midsummer Night's Rave Nick 2002-01-01
Фильмы The Fast and the Furious Jesse 2001-06-22
Series Usagi-chan de Cue!! Matthew 2001-11-09
Series Зеленый свет Jesse 2001-12-02
Фильмы Wet Hot American Summer Unknown 2001-07-27
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Series Ryan Caulfield: Year One 1999-10-15
Фильмы Октябрьское небо O'Dell 1999-02-19
Фильмы Армагеддон Unknown 1998-07-01
Фильмы Black Circle Boys Rory 1997-01-01
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10