Image of Jaime Ray Newman

Jaime Ray Newman

From Wikipedia, the free encyclopedia. Jaime Ray Newman (born in Farmington Hills, Michigan, on April 2, 1978) is an American actress and singer. Newman is best known for starring as Kristina Cassadine in soap opera General Hospital, as Kat Gardener in ABC's Eastwick, and as Dr. Tess Fontana in Syfy's Eureka.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Apr 2, 1978 In Farmington Hills - Michigan - USA
Всего фильмов:
31
Впервые появился:
В movie Фантомас разбушевался 1965-12-07
Последний проект:
series Каратель 2017-11-17
Фильмы онлайн
Poster of Касл
Poster of Герои
Poster of Кости
Poster of Сверхъестественное
Фильмография
Series Каратель Sarah Lieberman 2017-11-17
Series Злой город Allison Roth 2015-10-27
Фильмы Altered Minds Julie 2014-10-09
Series Красная вдова Katerina "Kat" Petrov 2013-03-03
Фильмы Rubberneck Danielle Jenkins 2013-02-22
Фильмы Игра для убийц Emma 2013-08-23
Фильмы Тарзан Alice 2013-10-17
Series Касл Holly Franklin 2009-03-08
Фильмы Logorama Dispatch Girl - Radio (voice) 2009-01-01
Series До смерти красива Unknown 2009-07-12
Series Иствик Kat Gardener 2009-09-23
Фильмы A Line in the Sand Ann Marie 2008-05-15
Series Эврика Tess Fontana 2006-07-18
Фильмы Hollis & Rae Hollis Chandler 2006-06-14
Фильмы Under the Mistletoe 2006-12-04
Series Герои Unknown 2006-09-25
Series Сверхъестественное Unknown 2005-09-13
Series Медиум Unknown 2005-01-03
Series Кости Unknown 2005-09-13
Series Мыслить как преступник Unknown 2005-09-22
Фильмы Living 'til the End Audrey Gersons 2005-10-21
Series Related Unknown 2005-10-05
Фильмы Wedding Daze Teri Landry 2004-01-01
Series Вероника Марс Unknown 2004-09-22
Series Звездные врата: Атлантида Lt. Laura Cadman 2004-07-15
Series Морская полиция: Спецотдел Unknown 2003-09-23
Фильмы Поймай меня, если сможешь Monica 2002-12-25
Series Расследование Джордан Unknown 2001-09-24
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Фильмы Грейстоук: Легенда о Тарзане, повелителе обезьян Unknown 1984-03-30
Фильмы Фантомас разбушевался Unknown 1965-12-07