Image of Adam Scott

Adam Scott

From Wikipedia, the free encyclopedia. Adam Scott (born April 3, 1973) is an American actor, producer and director. He is best known for his roles as Henry Pollard in the Starz comedy series Party Down, Palek in the HBO drama Tell Me You Love Me and Derek Huff in the 2008 film Step Brothers. He currently appears on the NBC comedy Parks and Recreation as state auditor Ben Wyatt. His role as Henry Pollard earned him a nomination for a 2009 Ewwy Award for Best Actor in a Comedy Series.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Apr 3, 1973 In Santa Cruz - California - USA
Всего фильмов:
72
Впервые появился:
В series Departure Lounge
Последний проект:
movie Взрослые игры 2018-03-16
Фильмы онлайн
Poster of Хитмэн
Poster of Если свекровь - монстр
Фильмография
Series Departure Lounge Tom Morelane 2020
Фильмы Взрослые игры Will 2018-03-16
Фильмы Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special Himself 2017-02-07
Series 热血长安 Clyde Goddard 2017-02-15
Фильмы Burning Love 2017
Series Большая маленькая ложь Ed Mackenzie 2017-02-19
Фильмы Горе-творец Himself 2017-03-12
Фильмы Little Evil Gary 2017-12-31
Series Призраки Max Jennifer / Max Allison 2017-10-01
Фильмы Весёлый ужин мамочек Tom 2017-08-04
Фильмы The Most Hated Woman in America Jack Ferguson 2017-03-24
Фильмы Party Down: The Movie Henry Pollard 2017
Фильмы The Adult Swim Golf Classic Adam Scott 2016-04-08
Фильмы Мой слепой брат Robbie 2016-09-19
Фильмы Крампус Tom Engel 2016-01-01
Фильмы Чёрная месса 2015-10-29
Фильмы Машина времени в джакузи 2 2015-02-20
Фильмы Ночевка Alex 2015-06-19
Фильмы Любовь без обязательств Matthew Sobvechik 2015-06-26
Фильмы Рождены для друг друга Sound Engineer 2014-06-27
Series Задания особой важности Andrew Margolis Jr. 2013-04-14
Фильмы The Secret Life of Walter Mitty Ted Hendricks 2013-12-25
Фильмы Взрослые дети разведённых родителей Carter 2013-10-03
Фильмы Невероятная жизнь Уолтера Митти Ted Hendricks 2013-12-25
Фильмы See Girl Run Jason 2013-04-26
Фильмы The Greatest Event in Television History 2012-10-11
Фильмы Борьба за ваше право Cab Driver 2011-04-22
Фильмы Дети сексу не помеха Jason 2011-09-09
Фильмы Мой придурочный брат Jeremy Horne 2011-08-26
Фильмы The Terrys Narrator (voice) 2011-04-14
Фильмы Адский эндшпиль Magician 2010-07-20
Series Никита Caleb Sinclaire 2010-09-09
Фильмы Пираньи 3D Novak Radzinsky 2010-08-20
Фильмы Passenger Side Michael 2009-10-28
Series Мастера вечеринок Henry Pollard 2009-03-20
Series Trust Me Unknown 2009-01-26
Фильмы Lovely, Still Mike 2008-01-01
Фильмы Сводные братья Derek 2008-02-05
Фильмы Великий Бак Ховард Alan 2008-01-18
Фильмы Шоколад 2008-02-06
Фильмы Corporate Affairs Jack Hightower 2008-01-01
Фильмы Step Brothers Derek 2008-07-25
Фильмы Немножко беременна Samuel 2007-06-01
Фильмы Хитмэн Unknown 2007-11-29
Фильмы Реклама для гения Marvin Bushmiller 2006-11-10
Фильмы Месть Kurt 2006-11-10
Фильмы Who Loves the Sun Daniel Bloom 2006-01-04
Фильмы Авиатор Johnny Meyer 2005-02-03
Фильмы Матадор Phil Garrison 2005-05-12
Фильмы Если свекровь - монстр Remy 2005-05-13
Фильмы Крутящий момент McPherson 2004-01-16
Series Вероника Марс Unknown 2004-09-22
Фильмы Авиатор Johnny Meyer 2004-12-25
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Фильмы Two Days Stu 2003-05-01
Фильмы Особо тяжкие преступления Lieutenant Embry 2002-04-05
Фильмы Seven and a Match Peter 2001-05-26
Series Клиент всегда мёртв Unknown 2001-06-03
Фильмы The Lesser Evil Young George 1998-10-01
Фильмы Too Smooth Fan at Bar 1998-09-13
Фильмы Girl Scott 1998-11-05
Фильмы Payback Adam Stanfill 1997-02-10
Фильмы Восставший из ада 4: Кровное родство Jacques 1996-03-08
Фильмы The Last Days of Frankie the Fly Race Track Valet 1996-10-24
Series Murder One Unknown 1995-09-20
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Cardiac Arrest Joshua Sterling 1994-04-21
Series Парень познает мир Unknown 1993-09-24
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Фильмы Дик Трэйси Ben Wyatt 1990-04-05
Series Blandings Castle Jeremy 1967-02-24
Фильмы 08/15 at Home 1955-12-30