Image of Noah Emmerich

Noah Emmerich

From Wikipedia, the free encyclopedia. Noah Nicholas Emmerich (height 6' 3" (1,91 m) born February 27, 1965) is an American film actor who first broke out in the film Beautiful Girls. He was later seen in movies like The Truman Show, Cop Land, Frequency, Love & Sex, Windtalkers, Miracle, and Little Children. Description above from the Wikipedia article Noah Emmerich, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Feb 27, 1965 In New York City - New York - USA
Всего фильмов:
32
Впервые появился:
В series Мелроуз Плэйс 1992-07-08
Последний проект:
movie Джейн берет ружье 2016-01-01
Фильмы онлайн
Poster of Доверие
Poster of За гранью
Poster of Мелроуз Плэйс
Фильмография
Фильмы Джейн берет ружье Bill Hammond 2016-01-01
Series Американцы Stan Beeman 2013-01-30
Фильмы Кровные узы Lt. Colon 2013-08-22
Фильмы The Fitzgerald Family Christmas Francis "FX" Xavier 2012-09-09
Series South Riding Nelec 2011-02-20
Фильмы Sympathy for Delicious Rene Faubacher 2011-04-29
Фильмы Воин Dan Taylor 2011-09-09
Фильмы Игра без правил Bill 2010-05-20
Series Ходячие мертвецы Dr. Edwin Jenner 2010-10-31
Фильмы Доверие Al Hart 2010-09-10
Series Белый воротничок Unknown 2009-10-23
Фильмы Гордость и слава Francis Tierney, Jr. 2008-09-09
Фильмы Как малые дети Larry Hedges 2006-10-06
Series Kojak Lionel Quaid 2005-03-25
Фильмы Мираж на льду Craig Patrick 2004-02-06
Фильмы За гранью Elliott Hauser 2003-10-23
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Series Fastlane Deputy Bill Geisler 2002-09-18
Фильмы Julie Johnson Rick Johnson 2001-01-01
Фильмы Радиоволна Gordo Hersch 2000-04-28
Фильмы Любовь и секс Eric 2000-01-24
Series Западное крыло Unknown 1999-09-22
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Фильмы Женщина без правил Sheriff Raymond 1999-10-22
Фильмы Шоу Трумана Marlon 1998-06-04
Фильмы Monument Ave. Red 1998-09-25
Фильмы The Truman Show Marlon 1998-06-05
Series Тихие палисады Corporal Charles Rogers 1997-04-09
Фильмы Красивые девушки Michael 'Mo' Morris 1996-02-09
Фильмы If Someone Had Known Officer Ed Hunt 1995-05-01
Фильмы Последний киногерой Rookie 1993-06-18
Series Мелроуз Плэйс Unknown 1992-07-08