Image of Carlos Bernard

Carlos Bernard

From Wikipedia, the free encyclopedia Carlos Bernard (born October 12, 1962) is an American actor and director, best known for his role as Tony Almeida in 24.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Oct 12, 1962 In Evanston - Illinois - USA
Всего фильмов:
19
Впервые появился:
В series 24
Последний проект:
movie Лавалантула 2015-08-08
Фильмы онлайн
Poster of Ангелы Чарли
Poster of Касл
Poster of Черная метка
Poster of 24 часа
Фильмография
Series 24 Tony Almeida 2019
Фильмы Лавалантула Interrogator 2015-08-08
Series Даллас Vicente Cano 2012-06-13
Фильмы Ghost Storm Hal Miller 2012-11-10
Series Ангелы Чарли Unknown 2011-09-22
Series Scoundrels Sergeant Mack 2010-06-20
Series Касл Jared Stack 2009-03-08
Фильмы Unknown Ritter 2008-09-21
Series Черная метка Unknown 2007-06-28
Series 10.5 баллов: Апокалипсис 2006-05-21
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Series World Poker Tour Unknown 2003-03-30
Series 24 часа Tony Almeida 2001-11-06
Фильмы Вавилон 5: Призыв к оружию Communications 1999-01-03
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Крутой Уокер Unknown 1993-04-21
Series Шелковые сети Unknown 1991-11-07
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Молодые и дерзкие Unknown 1973-08-10