Image of Patricia Clarkson

Patricia Clarkson

Patricia Davies Clarkson (born December 29, 1959) is an American actress. After studying drama on the East Coast, Clarkson launched her acting career in 1985, and has worked steadily in both film and television. She twice won the Emmy for Outstanding Guest Actress in Six Feet Under. Film roles included The Green Mile, Far From Heaven, The Station Agent and was nominated for an Academy Award for Best Supporting Actress for her perfromance in Pieces of April (2003). Description above from the Wikipedia article Patricia Clarkson, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Dec 29, 1959 In New Orleans, Louisiana, USA
Всего фильмов:
92
Впервые появился:
В movie The Green Mile
Последний проект:
movie Maze Runner: The Death Cure 2018-01-11
Фильмы онлайн
Poster of Бегущий в лабиринте
Poster of 2081
Poster of Ларс и настоящая девушка
Poster of Фрейзер
Фильмография
Фильмы The Green Mile Melinda Moores 2018
Фильмы Maze Runner: The Death Cure Ava Paige 2018-01-11
Фильмы Delirium 2017-12-31
Фильмы The 4%: Film's Gender Problem Herself 2016-03-08
Фильмы Бегущий в лабиринте: Испытание огнём Ava Paige 2015-09-09
Фильмы Regarding Susan Sontag 2014-04-20
Фильмы Уроки вождения Wendy 2014-08-21
Фильмы Last Weekend Celia Green 2014-08-29
Фильмы Октябрьский шторм Helen Matthews 2014-09-11
Фильмы Бегущий в лабиринте Ava Paige 2014-09-10
Series Dicte Alison Mayhew 2013-01-07
Фильмы Группировка 'Восток' Sharon 2013-05-31
Фильмы The Dust Bowl Hazel Lucas Shaw 2012-11-17
Фильмы Секс по дружбе Lorna 2011-07-21
Фильмы Five Mia 2011-10-10
Фильмы Friends with Benefits Lorna 2011-07-22
Фильмы Запрет Eliza Hackett 2011-10-02
Фильмы Shutter Island Rachel 2 2010-02-19
Фильмы Остров проклятых Rachel 2 2010-02-18
Фильмы Легендарный Sharon 2010-09-09
Фильмы Отличница легкого поведения Rosemary Penderghast 2010-09-10
Series Таинственный сад Greta 2010-11-13
Фильмы Main Street Willa 2010-10-21
Фильмы Easy A Rosemary 2010-09-17
Фильмы For the Love of Movies: The Story of American Film Criticism Narrator 2009-03-01
Фильмы Cairo Time Juliette Grant 2009-09-13
Фильмы Будь что будет Marietta 2009-06-19
Фильмы 2081 Narrator 2009-05-29
Фильмы Элегия Carolyn 2008-08-08
Фильмы Вики Кристина Барселона Judy Nash 2008-08-15
Фильмы Вики Кристина Барселона Judy 2008-08-15
Series Footy Classified Paula 2007-04-02
Фильмы Blind Date Janna 2007-05-16
Фильмы Lars and the Real Girl Dagmar 2007-11-02
Фильмы Ларс и настоящая девушка Dr. Dagmar Berman 2007-10-12
Фильмы Супружество Pat Allen 2007-09-12
Фильмы Вся королевская рать Sadie Burke 2006-09-10
Фильмы Темный лес Mrs. Traverse 2006-09-25
Фильмы The Dying Gaul Elaine Tishop 2005-01-01
Фильмы Доброй ночи и удачи Shirley Wershba 2005-09-16
Series Catherine the Great Kim 2005-10-21
Фильмы Dogville Confessions Herself 2004-06-27
Фильмы Мираж на льду Patty Brooks 2004-02-06
Фильмы Pieces of April Joy Burns 2003-01-19
Фильмы Все настоящие девушки Elvira 2003-08-01
Фильмы Догвилль Vera 2003-05-19
Фильмы Добро пожаловать в Коллинвуд Rosalind 2002-05-24
Фильмы Вдали от рая Eleanor Fine 2002-09-01
Фильмы Кэрри Margaret White 2002-11-04
Фильмы The Safety of Objects Annette Jennings 2002-10-25
Фильмы Heartbreak Hospital Lottie Ohrwasher 2002-09-06
Фильмы The Baroness and the Pig The Baroness 2002-09-02
Series Клиент всегда мертв Unknown 2001-06-03
Фильмы Обещание Margaret Larsen 2001-01-09
Фильмы Joe Gould's Secret Vivian Marquie 2000-01-21
Series Wonderland Tammy Banger 2000-03-30
Фильмы Kaosu 2000-06-30
Фильмы Просто неотразима Lois McNally 1999-02-05
Фильмы Зелёная миля Melinda Moores 1999-12-10
Фильмы Превратности любви Allison 1998-12-30
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Фильмы Neil Simon's London Suite Diana Nichols 1996-09-15
Фильмы Джуманджи Carol Anne Parrish 1995-12-15
Фильмы Pharaoh's Army Sarah Anders 1995-01-01
Series Murder One Annie Hoffman 1995-09-19
Фильмы Jumanji Carol Parrish 1995-12-15
Фильмы She Led Two Lives Desiree Parnell 1994-11-20
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Фильмы Alex Haley's Queen Lizzie 1993-02-14
Series Alex Haley's Queen Lizzie 1993-02-14
Фильмы Legacy of Lies Pat Rafael 1992-04-22
Фильмы An American Story Barbara Meade 1992-11-29
Фильмы Four Eyes and Six-Guns Lucy Laughton 1992-12-07
Series Davis Rules Cosmo Yeargin 1991-01-27
Фильмы The Old Man and the Sea Mary Pruitt 1990-03-25
Фильмы Дик Трэйси Unknown 1990-06-15
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Series Байки из склепа Unknown 1989-06-10
Фильмы Everybody's All-American Leslie Stone 1988-11-04
Фильмы Игра в Смерть Samantha Walker 1988-07-12
Фильмы Rocket Gibraltar Rose Black 1988-09-02
Фильмы Неприкасаемые Catherine Ness 1987-06-02
Фильмы The Untouchables Catherine Ness 1987-06-03
Series American Masters Unknown 1986-06-23
Series Уравнитель Unknown 1985-09-18
Series Спенсер Unknown 1985-09-20
Series The Price Is Right Olivia Harris 1984-03-24
Series Природа Unknown 1982-10-10
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series The Dennis O'Keefe Show Miss Dodger 1959-09-22
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Hallmark Hall of Fame Unknown 1951-12-24