Image of José Zúñiga

José Zúñiga

From Wikipedia, the free encyclopedia. Zúñiga was born in Honduras. He is best known for his roles in films such as Alive, Ransom, Con Air, Fresh, Crooklyn, Next Stop Wonderland and Twilight. He has appeared in several television shows including 24, Prison Break, Law & Order, The O.C., NCIS, CSI: Crime Scene Investigation, Bones, Lie to meDexter and Medium,The Event and Scandal.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
In Honduras
Всего фильмов:
43
Впервые появился:
В movie Next
Последний проект:
movie Тёмная башня 2017-07-27
Фильмы онлайн
Poster of Касл
Poster of Правосудие Декстера
Poster of Говорящая с призраками
Poster of Побег
Фильмография
Фильмы Next Security Chief Roybal 2018
Фильмы The Education of Tanis 2018
Фильмы Тёмная башня Dr. Hotchkiss 2017-07-27
Фильмы Дуэль General Calderon 2016-06-24
Фильмы Victor Manuel 2016-09-15
Фильмы Дьявол Guillermo 2016-01-08
Series Такси: Южный Бруклин Eddie Esposito 2014-04-14
Фильмы Тревожный вызов Marco 2013-03-14
Фильмы Кармел Mr. Weathers 2011-03-09
Фильмы Сопровождающий Carlos 2011-02-11
Series Касл Alfredo Quintana 2009-03-08
Series Обмани меня Unknown 2009-01-21
Series Dark Blue Unknown 2009-07-15
Фильмы Tortilla Heaven Isidor 2008-10-14
Фильмы Сумерки Mr. Molina 2008-11-20
Фильмы Пророк Security Chief Roybal 2007-04-24
Фильмы Undoing Randall 2007-12-05
Фильмы Хитмэн Unknown 2007-11-21
Series Правосудие Декстера Unknown 2006-10-01
Фильмы Hau bei tim sum El Toro 2005-03-04
Фильмы Constantine Detective Weiss 2005-02-18
Series Кости Unknown 2005-09-12
Series Побег Unknown 2005-08-29
Series Говорящая с призраками Unknown 2005-09-23
Series Морская полиция: Спецотдел Unknown 2003-09-23
Фильмы 해안선 Unknown 2002-11-22
Фильмы Белоснежка Hector 2001-10-28
Series Boogiepop Phantom Tommy La La 2000-01-06
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Фильмы For Love or Country: The Arturo Sandoval Story Paquito D'Rivera 2000-11-18
Фильмы Супершпион Fidel Vaillar 2000-02-04
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Фильмы Воздушная тюрьма DEA Agent Willie Sims 1997-06-01
Series Nothing Sacred 1997-09-18
Фильмы Выкуп David Torres 1996-11-08
Фильмы С унынием в лице Jerry 1995-09-15
Фильмы Дым Jerry 1995-06-09
Фильмы Флирт Cab Driver 1995-09-14
Фильмы Nadja Bartender 1994-09-13
Фильмы Выжить Fraga 1993-01-15
Фильмы Жажда смерти 3 1985-11-01
Series Black Saddle Lt. Perez 1959-01-10
Series Today Detective Weiss 1952-01-14