Image of Gail O'Grady

Gail O'Grady

From Wikipedia, the free encyclopedia. Gail Ann O'Grady (born January 23, 1963) is an American television actress. She is best known for her roles as Donna Abandando on NYPD Blue and as Helen Pryor on American Dreams. She is currently a series regular on the The CW Comedy-drama series Hellcats.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jan 23, 1963 In Detroit - Michigan - USA
Всего фильмов:
63
Впервые появился:
В series Чирс 1982-09-30
Последний проект:
movie Lycan 2017-08-04
Фильмы онлайн
Poster of Касл
Poster of Плантация
Poster of Говорящая с призраками
Poster of 2,5 человека
Фильмография
Фильмы Love on Ice Mia Lee 2017-01-07
Фильмы Lycan Ms. Fields 2017-08-04
Фильмы The Right Girl Martha 2015-11-21
Series Детектив Босх Susan Miller 2014-02-06
Series Super Human Challenge Nancy 2013-01-30
Фильмы Shadow on the Mesa 2013-03-23
Фильмы The Mystery Cruise Alvirah Meehan 2013-10-06
Фильмы Sins of the Preacher Susan Parker 2013-09-14
Series Город мечты Shelly 2012-03-30
Series LUPIN the Third ~峰不二子という女~ Theresa Foley 2012-04-05
Series Адские кошки Wanda Perkins 2010-09-08
Фильмы Круг Dr. Green 2010-09-11
Фильмы After the Fall Dr. Susan Miles 2010-10-09
Series Касл Margo Gower 2009-03-08
Фильмы The House That Jack Built Hannah 2009-04-01
Series Забытые Unknown 2009-09-22
Фильмы Living Out Loud 2009-05-02
Фильмы Американский выскочка Jane Wagstaffe 2008-10-03
Series Палм Спрингс 2007-05-30
Фильмы The Sitter Meghan Eastman 2007-09-16
Series Плантация Unknown 2007-09-25
Фильмы All I Want for Christmas Sarah Armstrong 2007-12-01
Фильмы More Sex & the Single Mom Jess Gradwell 2005-02-07
Series Говорящая с призраками Unknown 2005-09-23
Series Hot Properties 2005-10-07
Фильмы Mayday Anne Metz 2005-10-02
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Series CSI: Место преступления Нью-Йорк Unknown 2004-09-21
Series Отчаянные домохозяйки Unknown 2004-10-03
Series Юристы Бостона Unknown 2004-10-03
Фильмы Sex & the Single Mom Jess Gradwell 2003-09-08
Series Лас Вегас Unknown 2003-09-22
Series 2,5 человека Unknown 2003-09-22
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Series American Dreams Helen Pryor 2002-09-29
Фильмы Out of Sync Maggie Stanley 2000-07-12
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Фильмы Sleep Easy, Hutch Rimes Olivia Wise 2000-11-05
Фильмы Two of Hearts Molly Saunders 1999-02-14
Фильмы Мужчина по вызову Claire 1999-12-10
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Фильмы Это старое чувство Rowena 1997-04-04
Фильмы Two Voices Kathleen Anneken 1997-06-16
Фильмы Every 9 seconds 1997-10-12
Фильмы Medusa's Child Vivian Henry 1997-11-16
Series Элли МакБил Unknown 1997-09-08
Фильмы Баскетбольная лихорадка Carol O'Hara 1996-04-19
Фильмы Ничто не вечно Dr. Page Taylor 1995-11-04
Series Космос: Далекие уголки Unknown 1995-09-22
Series Полиция Нью-Йорка Unknown 1993-09-21
Фильмы Spellcaster Jackie 1992-01-01
Series Шелковые сети Unknown 1991-11-07
Series Anything but Love Unknown 1989-03-07
Series Hardball Unknown 1989-09-21
Фильмы She's Having a Baby Laura 1988-02-05
Фильмы Blackout Caroline Boyle 1988-10-29
Series China Beach Unknown 1988-04-26
Series Werewolf Unknown 1987-07-11
Series Мэтлок Unknown 1986-03-03
Series Создавая женщину Unknown 1986-09-29
Series Она написала убийство Unknown 1984-09-30
Series Чирс Unknown 1982-09-30