Image of Angela Kinsey

Angela Kinsey

From Wikipedia, the free encyclopedia. Angela Kinsey (born June 25, 1971) is an American actress. She currently appears as the uptight accountant Angela Martin on the hit NBC television series The Office. Description above from the Wikipedia article Angela Kinsey, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jun 25, 1971 In Lafayette, Louisiana, U.S.
Всего фильмов:
21
Впервые появился:
В movie Сказ про то, как царь Пётр арапа женил 1976-06-06
Последний проект:
movie И снова 2018-05-04
Фильмы онлайн
Poster of Удар молнии
Poster of Пробуждение смерти
Poster of Career Suicide
Poster of Царь горы
Фильмография
Фильмы И снова Helen 2018-05-04
Фильмы Полумагия 2018-02-23
Фильмы Slash 1st Countess 2016-03-13
Фильмы Хот-Бот Candy Huffington 2016-03-01
Фильмы Swing State Susan Davis 2016-08-01
Series Haters Back Off Bethany 2016-10-14
Фильмы Laid in America Lisa 2016-09-26
Series The Hotwives of Orlando Crystal Simmons 2014-07-15
Фильмы Удар молнии Counselor 2012-04-20
Фильмы Threat Level Midnight: The Movie (A Michael Scott Joint) Bachelorette #3 2011-02-17
Фильмы Месть пушистых Felder 2010-04-02
Series Free Radio Unknown 2008-02-03
Фильмы Лицензия на брак Judith 2007-07-04
Series The Office Angela Martin / ... 2005-03-24
Series Офис Angela Martin 2005-03-24
Фильмы Career Suicide Tammy 2004-01-25
Фильмы Пробуждение смерти Angela Martin 2004-12-28
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Series Царь горы Unknown 1997-01-12
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Фильмы Сказ про то, как царь Пётр арапа женил 1976-06-06