Image of Ben Barnes

Ben Barnes

From Wikipedia, the free encyclopedia. Benjamin Thomas "Ben" Barnes (born 20 August 1981) is an English actor, best known for his portrayal of Caspian X in The Chronicles of Narnia films Prince Caspian and The Voyage of the Dawn Treader. Description above from the Wikipedia article Ben Barnes, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Aug 20, 1981 In London, England, UK
Всего фильмов:
21
Впервые появился:
В series Ночное шоу с Джейем Лено 1992-05-25
Последний проект:
series Каратель 2017-11-17
Фильмы онлайн
Poster of Седьмой сын
Poster of Больше Бена
Poster of Легкое поведение
Фильмография
Series Каратель Billy Russo 2017-11-17
Фильмы Exposed Stoya 2015-03-20
Фильмы Знает только Бог Nick Tortano 2014-09-28
Фильмы Jackie & Ryan Ryan 2014-09-01
Фильмы Седьмой сын Tom 2014-12-12
Фильмы Большая свадьба Alejandro Griffin 2013-04-25
Фильмы Слова Young Man 2012-09-07
Фильмы Убить Боно Neil McCormick 2011-04-01
Фильмы Locked In Josh 2010-09-17
Фильмы Хроники Нарнии: Покоритель Зари Caspian 2010-08-13
Фильмы Gerrymandering Himself 2010-10-15
Фильмы Дориан Грей Dorian Gray 2009-09-09
Фильмы Хроники Нарнии: Принц Каспиан Prince Caspian 2008-05-15
Фильмы Легкое поведение John Whittaker 2008-01-01
Фильмы Больше Бена Cobakka 2008-11-18
Фильмы The Chronicles of Narnia: Prince Caspian Prince Caspian 2008-05-16
Фильмы Звёздная пыль Young Dunstan 2007-08-09
Фильмы Stardust Young Dunstan Thorn 2007-08-10
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Фильмы 선생 김봉두 Logan 2003-03-28
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25