Image of Woody Strode

Woody Strode

​ An athlete turned actor, Strode was a top-notch decathlete and a football star at UCLA. He became part of Hollywood lore after meeting director John Ford and becoming a part of the Ford "family," appearing in four Ford motion pictures. Strode also played the powerful gladiator who does battle with Kirk Douglas in Spartacus (1960).


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jul 25, 1914 In Los Angeles, California, USA
Всего фильмов:
61
Впервые появился:
В movie Sundown 1941-10-31
Последний проект:
series 보좌관 – 세상을 움직이는 사람들 2019-06-14
Фильмы онлайн
Poster of Jaguar Lives!
Poster of The Revengers
Poster of Black Rodeo
Poster of 7 Women
Фильмография
Series 보좌관 – 세상을 움직이는 사람들 Maurice Lalubi 2019-06-14
Series Za marzenia Charlie Winters 2018-02-26
Series Tiger Cubs Chato 2012-06-24
Series ソウルイーター Pvt. Franklin 2008-04-07
Фильмы Быстрый и мертвый Charlie Moonlight 1995-02-09
Фильмы Отряд Storyteller 1993-05-14
Фильмы Bronx Executioner Sheriff Warren (archive footage) 1989-06-08
Фильмы A Gathering of Old Men Yank 1987-05-10
Фильмы Lust in the Dust Gang Member 1985-03-01
Фильмы The Violent Breed Polo 1984-02-24
Фильмы The Last Warrior Sam 1984-03-10
Фильмы Jungle Warriors Luther 1984-05-11
Фильмы Vigilante Rake 1983-01-04
Фильмы Возвращение черного скакуна Meslar 1983-03-25
Фильмы Angkor: Cambodia Express Woody 1982-01-01
Фильмы Invaders of the Lost Gold Cal 1982-09-20
Фильмы Cuba Crossing Titi 1980-02-23
Фильмы Ravagers Brown 1979-05-01
Фильмы Jaguar Lives! Sensei 1979-08-09
Series Дети с улицы Деграсси Man in Saloon (uncredited) 1979-09-12
Фильмы Oil! and Oil - The Billion Dollar Fire Ben 1978-07-21
Фильмы Kingdom of the Spiders Walter Colby 1977-08-24
Фильмы The Quest: The Longest Drive Tucker 1976-01-01
Фильмы Кеома George 1976-11-25
Фильмы Winterhawk Big Rude 1975-11-05
Фильмы Colpo in canna Silvera 1975-02-01
Фильмы Noi non siamo angeli Black Bill 1975-09-25
Фильмы Black Rodeo Narrator 1972-05-01
Фильмы The Italian Connection Frank Webster 1972-09-02
Фильмы The Revengers Job 1972-06-21
Фильмы The Gatling Gun Runner the Scout 1971-05-01
Фильмы The Last Rebel Duncan 1971-09-24
Фильмы Scipio the African 1971-09-09
Фильмы Ciakmull - L'uomo della vendetta Woody 1970-03-11
Фильмы The Deserter Jackson 1970-12-04
Фильмы Che! Guillermo 1969-06-27
Фильмы Boot Hill Thomas 1969-12-20
Фильмы Однажды на Диком Западе Stony - Member of Frank's Gang 1968-12-21
Фильмы 7 Women Lean Warrior 1966-01-05
Фильмы Профессионалы Jake Sharp 1966-11-01
Фильмы Чингиз Хан Sengal 1965-04-15
Фильмы Tarzan's Three Challenges Khan / Dying Leader 1963-01-29
Фильмы Человек, который застрелил Либерти Вэланса Pompey 1962-04-22
Фильмы Два всадника Stone Calf 1961-07-26
Фильмы The Sins of Rachel Cade Muwango 1961-04-02
Фильмы The Last Voyage Hank Lawson 1960-02-19
Фильмы Сержант Ратлидж 1st Sgt. Braxton Rutledge 1960-05-18
Фильмы Спартак Draba 1960-10-06
Фильмы Tarzan's Fight for Life Ramo 1958-08-15
Фильмы Флибустьер Toro 1958-12-11
Фильмы Десять заповедей King of Ethiopia 1956-10-05
Фильмы Jungle Gents Malaka 1954-09-05
Фильмы The Gambler from Natchez Josh 1954-08-04
Фильмы The Silver Chalice Moor 1954-12-20
Фильмы City Beneath the Sea Djion 1953-03-11
Фильмы Caribbean Esau 1952-09-01
Фильмы The Lion Hunters Walu 1951-03-25
Фильмы Bride of the Gorilla Nedo 1951-10-01
Фильмы No Time for Love Black Sandhog 1943-11-10
Фильмы Star Spangled Rhythm Rochester's Motorcycle Chauffeur (uncredited) 1942-03-05
Фильмы Sundown Tribal Policeman (uncredited) 1941-10-31