Image of Robin Wright

Robin Wright

Robin Gayle Wright (born April 8, 1966) is an American actress. She is best known for her roles as Jenny Curran in Forrest Gump, as Buttercup in The Princess Bride, and as Mary Surratt in The Conspirator. She has also been credited as Robin Wright Penn. Description above from the Wikipedia article Robin Wright, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Apr 8, 1966 In Dallas, Texas, USA
Всего фильмов:
57
Впервые появился:
В movie Unbreakable
Последний проект:
movie Чудо-женщина 2 2020-06-05
Фильмы онлайн
Poster of Заговорщица
Poster of Беовульф
Poster of Hollywood Vice Squad
Фильмография
Фильмы Чудо-женщина 2 Antiope 2020-06-05
Фильмы Unbreakable Audrey Dunn 2019
Фильмы Moneyball Sharon 2019
Фильмы Чудо-женщина General Antiope 2017-06-01
Фильмы Бегущий по лезвию 2049 2017-10-05
Фильмы The Vice Guide to Film: David Fincher Herself 2016-04-30
Фильмы Эверест Peach Weathers 2015-09-10
Фильмы Самый опасный человек Martha Sullivan 2014-07-25
Series House of Cards Claire Underwood 2013-02-01
Фильмы Тайное влечение Roz 2013-04-03
Series Карточный домик Claire Underwood 2013-02-01
Фильмы Конгресс Robin Wright 2013-05-16
Фильмы Человек, который изменил всё Sharon 2011-09-22
Фильмы Бастион Linda Fentress 2011-11-23
Фильмы Девушка с татуировкой дракона Erika Berger 2011-12-14
Фильмы The Girl with the Dragon Tattoo Erika Berger 2011-12-21
Фильмы Заговорщица Mary Surratt 2010-09-10
Фильмы State of Play Anne Collins 2009-04-17
Фильмы Большая игра Anne Collins 2009-04-17
Фильмы Рождественская история Fan / Belle 2009-11-04
Фильмы Однажды в Голливуде Kelly 2008-10-17
Series The Devil's Whore Melanie McGowan 2008-11-19
Фильмы Нью-Йорк, я люблю тебя Anna (segment "Yvan Attal") 2008-09-06
Фильмы Затравленная Stranger Lady 2007-01-22
Фильмы Beowulf Wealthow 2007-11-16
Фильмы Беовульф Wealthow 2007-11-05
Фильмы Room 10 Frannie 2006-10-16
Series Hogfather Pippa Lee (as Robin Wright Penn) 2006-12-17
Фильмы Вторжение Liv 2006-12-15
Фильмы Девять жизней Diana 2005-01-24
Фильмы Простите, ненавистники Phoebe 2005-09-10
Series Отчёт Колбера Unknown 2005-10-17
Фильмы Empire Falls Grace Roby 2005-05-28
Фильмы Дом на Краю Света Clare 2004-07-23
Фильмы Virgin Mrs. Reynolds 2003-01-01
Фильмы Поющий детектив Nicola, Nina, Blonde 2003-10-24
Фильмы Белый Олеандр Starr 2002-10-11
Фильмы Последний замок Rosalie Irwin 2001-10-19
Фильмы Обещание Lori 2001-01-09
Фильмы Неуязвимый Audrey Dunn 2000-11-13
Фильмы Послание в бутылке Theresa Osborne 1999-02-22
Фильмы Переполох Darlene 1998-12-25
Фильмы Она прекрасна Maureen Murphy Quinn 1997-08-29
Фильмы Loved Hedda Amerson 1997-10-31
Фильмы Молл Флэндерс Moll Flanders 1996-06-14
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Фильмы Постовой на перекрестке Jojo 1995-11-15
Фильмы Through the Eyes of Forrest Gump Herself 1994-10-01
Фильмы Форрест Гамп Jenny Curran 1994-07-06
Фильмы Игрушки Gwen Tyler 1992-12-18
Фильмы Комедианты Tara Maguire 1992-04-22
Фильмы Denial Sara / Loon 1990-01-31
Фильмы Состояние Исступления Kathleen Flannery 1990-09-14
Фильмы Принцесса-невеста The Princess Bride 1987-09-25
Фильмы The Princess Bride The Princess Bride 1987-10-09
Фильмы Hollywood Vice Squad Lori Stanton 1986-02-28
Series Santa Barbara Kelly Capwell 1984-07-30