Image of Neal McDonough

Neal McDonough

Neal McDonough was trained at the London Academy of Dramatic Arts and Sciences. His theatre credits include 'Cheap Talk', 'Foreigner', 'As You Like It', 'Rivals', 'A Midsummer Night's Dream', 'Bald Soprano', and 'Waiting for Lefty'. The young actor won a 1991 Best Actor Dramalogue Award for 'Away Alone'. McDonough has been a 'Star Trek' fan since he was a kid. Playing Lieutenant Hawk in 'Star Trek First Contact' was a life-long dream. McDonough has three pictures on his bedroom wall. One is a picture of his mom, the other is the Holy Virgin Mary, and the third is William Shatner as Captain Kirk. He has numerous television credits including 'NYPD Blue', 'Quantum Leap', and the voice of Bruce Banner in the animated series 'The Incredible Hulk' among others. He graduated Syracuse University with a Bachelor of Fine Arts degree in 1988.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Feb 13, 1966 In Dorchester - Massachusetts - USA
Всего фильмов:
69
Впервые появился:
В series Band of Brothers
Последний проект:
movie Игра окончена, чувак! 2018-03-23
Фильмы онлайн
Poster of The Jesuit
Poster of Неугасающий
Poster of Сенсация
Poster of Воин
Фильмография
Series Kabuhayang Swak na Swak Lieutenant Hawk 2020
Series Band of Brothers Lynn D. 2019
Фильмы Minority Report Fletcher 2019
Фильмы The Prototype 2019
Фильмы Captain America: The First Avenger Timothy 'Dum Dum' Dugan 2019
Фильмы Игра окончена, чувак! Conrad Drothers 2018-03-23
Фильмы Гордая Мэри Walter 2018-01-12
Фильмы 1922 Harlan Cotterie 2017-10-20
Фильмы Толстяк против всех Vincent Sofel 2015-04-16
Фильмы Призрак дома Бриар Sheriff Bower 2015-10-24
Фильмы Восхождение Сокола Manny Ridley 2014-09-05
Фильмы The Jesuit Vincent 2014-12-31
Фильмы Бэтмен: Нападение на Аркхэм Deadshot / Floyd Lawton (voice) 2014-08-12
Фильмы Перекрестный огонь Kiersey 2014-03-10
Фильмы Короткометражка Marvel: Агент Картер Timothy "Dum Dum" Dugan 2013-09-08
Фильмы РЭД 2 Jack Horton 2013-08-01
Series Город гангстеров Captain William Parker 2013-12-04
Фильмы Морской пехотинец: Тыл Jonah Pope 2013-03-05
Фильмы Отряд героев Lt. Joe Conti 2013-02-25
Фильмы Боксер LA Jim 2012-05-11
Series Стрела Damien Darhk 2012-10-10
Series Восприятие Fredrick James Dafoe 2012-07-09
Фильмы Спокойной ночи, Луна Hogan 2011-01-23
Фильмы Первый мститель Timothy "Dum Dum" Dugan 2011-07-22
Фильмы Убить по расписанию Keene 2011-01-04
Фильмы DC Showcase: Green Arrow Green Arrow / Oliver Queen (voice) 2010-09-28
Фильмы Братья по оружию Lt. Lynn 'Buck' Compton 2010-11-07
Фильмы Уличный боец Bison 2009-02-27
Фильмы Неугасающий Coach Richard Penning 2008-09-26
Фильмы Предатель Max Archer 2008-08-23
Series Макросс Фронтир Daniel Fleming 2008-04-03
Фильмы Brothers Three: An American Gothic Rick 2007-01-01
Фильмы Legally Blonde 2007-01-23
Series Заколдованное королевство Wyatt Cain 2007-12-02
Фильмы Заколдованное королевство Cain 2007-04-17
Фильмы Machine Ford 2007-03-06
Фильмы 88 минут Jon Forster 2007-02-14
Фильмы Попутчик Leutnant Esteridge 2007-01-19
Фильмы The Last Time Hurly 2006-10-01
Фильмы Флаги наших отцов Captain Dave Severance 2006-10-18
Фильмы Спасатель Jack Skinner 2006-09-28
Фильмы Сенсация Unknown 2006-07-27
Фильмы Знакомство с Факерами Dave Williams 2005-01-06
Series Медицинское расследование Dr Stephen Connor 2004-09-09
Фильмы They Call Him Sasquatch Ned Dwyer 2003-06-06
Фильмы You're Killing Me... Peter Gish 2003-01-01
Фильмы В ловушке времени Frank Gordon 2003-11-26
Series Baby Bob Private Reich 2002-03-18
Фильмы Воин Robert Quarles 2001-09-07
Series Братья по оружию Lynn 'Buck' Compton 2001-09-09
Series 안녕 내사랑 Jay Hamilton 1999-09-01
Фильмы Balloon Farm Sheriff 1999-03-28
Фильмы Crossing Paths Brian Miano 1998-03-27
Series Остров фантазий Fletcher 1998-09-26
Фильмы Огонь из преисподней Truck Driver at Truck Stop 1997-09-05
Фильмы Invasion Randy North 1997-05-04
Series The Incredible Hulk 1996-09-08
Фильмы Этакий крутой ублюдок Agent Ward 1996-07-26
Фильмы Blue River Edward Sellars 1995-11-21
Фильмы Three Wishes Policeman 1995-10-27
Фильмы Angels in the Outfield Whitt Bass 1994-07-15
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
Фильмы Jack Reed: Badge of Honour Wayne Carlson 1993-11-12
Фильмы Ambush in Waco: In the Line of Duty Jason 1993-05-23
Фильмы Cruel Doubt Neal Henderson 1992-05-17
Series Cruel Doubt Neal Henderson 1992-05-17
Фильмы Babe Ruth Lou Gehrig 1991-10-01
Фильмы Вид на убийство 1985-05-24
Фильмы Полуночные колокола Unknown 1965-12-22