Image of Callum Keith Rennie

Callum Keith Rennie

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Callum Keith Rennie (born 14 September 1960) is a Canadian television and film actor. He started his career in Canadian film and television projects, where his portrayal of Stanley Raymond Kowalski in the TV series Due South was his first international success. After years acting in over ninety Canadian and international projects he became widely known for his portrayal of the Cylon Leoben Conoy in the reimagined Battlestar Galactica, and following that, his role as record producer Lew Ashby in the Showtime TV series Californication. Regularly cast as a bad guy in movies and even more often in his numerous guest appearances in television series, his participation in Canadian productions gives him an opportunity to show a broader palette of his acting abilities, which have been recognized by several awards. Description above from the Wikipedia article Callum Keith Rennie, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Sep 14, 1960 In Sunderland, England
Всего фильмов:
76
Впервые появился:
В movie Memento
Последний проект:
movie Варкрафт 2016-05-25
Фильмы онлайн
Poster of Убийство
Poster of Блудливая Калифорния
Poster of Люди в деревьях
Poster of Сверхъестественное
Фильмография
Фильмы Memento Dodd 2018
Фильмы Варкрафт Moroes 2016-05-25
Фильмы Пятьдесят оттенков серого Ray Steele 2015-02-11
Series Легенды Mark 2014-08-13
Фильмы Октябрьский шторм James 2014-09-11
Фильмы Поездка Tim 2014-11-08
Фильмы Невероятное путешествие мистера Спивета Father 2013-10-16
Series Фирма Ray McDeere 2012-01-08
Series Убийство Unknown 2011-04-03
Series Alphas Unknown 2011-07-11
Фильмы Faith, Fraud, & Minimum Wage Donald McCullen 2011-11-01
Фильмы Trigger Billy 2010-09-12
Фильмы Безоружный Ben Cutler 2010-04-30
Series Расколотый 2010-09-01
Series Остров Харпера Unknown 2009-04-09
Фильмы Звездный крейсер Галактика: План Leoben Conoy 2009-10-27
Series Вспомни, что будет Unknown 2009-09-24
Фильмы Дело №39 Edward Sullivan 2009-08-13
Фильмы Секретные материалы: Хочу верить 2nd Abductor - Janke Dacyshyn 2008-07-24
Фильмы Murder on Her Mind Leonard 2008-10-11
Фильмы Заколдованное королевство Zero 2007-04-17
Фильмы По прозвищу «Чистильщик» Shaw 2007-01-05
Series Заколдованное королевство Unknown 2007-12-02
Фильмы Невидимый Detective Brian Larson 2007-04-27
Series Rain Shadow Det. McGill 2007-10-07
Фильмы Normal Walt 2007-09-10
Series Блудливая Калифорния Lew Ashby 2007-08-13
Фильмы Снежный пирог John Neil 2006-02-09
Series Люди в деревьях Unknown 2006-09-12
Series Тетрадь смерти Michael Mortensen 2006-10-04
Фильмы Рокки Бальбоа Unknown 2006-12-20
Фильмы Lucid 2005-09-11
Фильмы Whole New Thing Denny 2005-01-01
Series Сверхъестественное Unknown 2005-09-13
Фильмы Убившая боль Mitchell 2005-12-10
Series Секс в другом городе Unknown 2004-01-18
Фильмы H2O Don Pritchard / Lt. Daniel Holt 2004-01-04
Фильмы The Butterfly Effect Jason 2004-01-23
Фильмы Wilby Wonderful Duck MacDonald 2004-09-13
Series Звездный крейсер Галактика Leoben Conoy 2004-10-18
Фильмы Блэйд 3: Троица Asher Talos 2004-12-08
Фильмы Blade: Trinity Asher Talos 2004-12-08
Фильмы Slap Shot 2: Breaking the Ice Palmberg 2002-01-01
Фильмы Torso: The Evelyn Dick Story Inspector Wood 2002-03-18
Series The Dead Zone Unknown 2002-06-16
Фильмы Цыпочка 2002-12-13
Фильмы Flower & Garnet Ed 2002-08-26
Фильмы Now & Forever Carl Mackie 2002-08-15
Фильмы Trapped Anthony Bellio 2001-07-24
Фильмы Picture Claire Laramie 2001-09-10
Series 24 часа Unknown 2001-11-06
Series Mutant X Unknown 2001-10-06
Series Тайны Смолвиля Unknown 2001-10-16
Фильмы The Last Stop Jake 2000-05-16
Фильмы Suspicious River Gary Jensen 2000-09-09
Фильмы Помни Dodd 2000-10-11
Series So Weird Jason Treborn 1999-01-18
Фильмы The Life Before This Martin Maclean 1999-09-15
Фильмы эКЗистенЦия Hugo Carlaw 1999-04-14
Series Da Vinci's Inquest Unknown 1998-10-07
Фильмы Last Night Craig Zwiller 1998-10-23
Фильмы Masterminds Ollie 1997-08-22
Фильмы Лишний багаж Motel Manager 1997-08-29
Фильмы Tricks Adam 1997-12-27
Фильмы For Those Who Hunt the Wounded Down Jerry Bines 1996-01-01
Фильмы Эмблема тяжелого рока Billy Tallent 1996-10-25
Series За гранью возможного Unknown 1995-03-26
Series Строго на юг 1994-09-22
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
Series Forever Knight Unknown 1992-05-05
Series The Commish Unknown 1991-09-28
Фильмы 36 Fillette Unknown 1988-03-03
Фильмы Sherman's March Unknown 1985-11-13
Фильмы The Amateur 1981-12-11
Фильмы Die gläserne Zelle Unknown 1978-04-05
Series Man in a Suitcase Schuyler 1967-09-27